Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2019, 11:41
Gunner1906 napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście, że tak. Przecież z obecną kadrą jaką posiadamy, żadna porażka nie powinna dziwić. Nawet by mnie nie dziwiła z drużynami pierszoligowymi (Sosnowiec właśnie taki poziom prezentuje). Mamy w miarę solidną 11 (ale bez szału), ale wypadnięcie z gry jednego ogniwa już jest ogromnym osłabieniem, bo nie ma godnego następcy na ławce. Ja już tydzień wcześniej pisałem, że w Sosnowcu pewnie przegramy, bo od kilku sezonów zazwyczaj dostajemy w dupę na wyjazdach z outsiderami. Jak dowiedziałem się, że nie gra Wasyl i Błaszczu, to remis brałem z pocałowaniem ręki. I tak byliśmy o krok o zwycięstwa, szkoda, że Krzysiu nie wykorzystał chociaż 1 z 3 setek które miał.... Klemenz to padaczka owszem, ale jak dla mnie większym osłabieniem był Palcic na boku pomocy. Gościu jest po prostu słaby i chyba nawet Stolar nie zrobi z niego dobrego piłkarza. Nie było z niego zupełnie żadnego pożytku w tym meczu, zresztą w poprzednich też. Wszedł Burliga na jego pozycję i od meczu z Koroną nasza gra ofensywna na skrzydłach wygląda o niebo lepiej.
Hola hola, na wiosne Sosnowiec punktuje identycznie jak my. Byłbym daleki od stwierdzeń, że prezentują poziom pierwszoligowy.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując