petred napisał(a):

|
Żeby piętnować konkretne osoby z imienia i nazwiska to trzeba być z tego towarzystwa, a na moje nieszczęsie nie miałem raczej tego zaszczytu ( raczej bo paru wariatów z Wisły poznałem) Musisz mieć naprawdę sprany mózg skoro nie widzisz tego co wszyscy widzą. Wiedz, że takie wybielanie na siłę przynosi przeciwny rezultat. To już lepiej by było jakby sharksi, skwk wydali jakieś oświadczenie z jakąś bajką iż się odcinają, że osoby odpowiedzialne zostały pogonione z ekipy, że przepraszają wiesz takie typowe propagandowe bajki. Wnie by więcej kibiców uwierzyło niż w twoje wypociny.
|
Problem polega na tym, że klepiecie tu jak szara masa w tą klawiaturę, wrzucając wszystkich do jednego wora. Nie macie pojęcia kto kradł, kto jest na trybunach kogo już nie ma. W kółko tylko Skwk i WSH. A jak zadaje konkretne pytanie kto z obecnych na trybunach ma coś wspólnego ze stara ekipą nie umiecie odpowiedzieć. Wiecie tylko tyle ile wam jadczak i stanowski napisali. Jakiś debil tu pisze ze UW w reklamówkach kasę wynosiła. To nie ja na sile wybielam, tylko wy na sile próbujecie z całego WSH i skwk zrobić złodziei co jest nieprawda. Za. chwile się okaże, że prokuratura nie postawi żadnych zarzutów i dopiero się zacznie.