Co ja tutaj czytam...

Jakby tacy ludzie faktycznie decydowali o tym, w którym kierunku świat zmierza, to przepraszam za wyrażenie, ale nadal skakalibyśmy po drzewach.
Moi kochani, ja wiem że prawo nie każdemu odpowiada i to jest najbardziej naturalny odruch. Ale postawa - ...., ....a, jebać psy, ja zrobię po swojemu i mam w dupie opinię innych bo jak się nie będą zgadzać to but na mordę - jest w łagodnych słowach daleka od ideału.
Jeśli ktoś myśli, że gdy klub poprosi o interwencję na trybunie policje i wskutek tego dosrane nam zostaną kary, zdemolowana trybuna i inne mniej możliwe do przewidzenia okoliczności - będzie to wina klubu, a nie kibiców - no to gratuluję inteligencji. Przy zakupie biletu i wejściu na stadion akceptujesz prawo które stanowi klub, a jest ono dostosowane do wymogów narzucanych przez PZPN. Jeśli Ci nie odpowiada to sobie załóż własne rozgrywki.
A pedał też człowiek, niezależnie jak go będziemy nazywać. Jak smutne życie musi mieć człowiek którego denerwuje kto komu i co wsadza w dupę. Jeśli lubi i robi to w swoim zaciszu to kim Ty jesteś żeby mu tego zabraniać?