Wyświetl pojedynczy post
tomytom
Senior Member

Od: 11.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2019, 12:24
@Jaroo1: mam w dupie poprawność polityczną, w TV oglądam jedynie sporty ew jakiś dobry film, poglądy zdecydowanie narodowo-prawicowe, na pedała nadal mówię pedał i tak uczę też potomstwo.
Do tego PODOBAJĄ MI SIĘ RACE, ale rozumiem w jakiej sytuacji jest nasz klub i W OBECNEJ SYTUACJI ciułania każdego grosza mówię STANOWCZE NIE!
Też mnie wrzucisz do worka tych z "wypranymi przez media mózgami"?

Jeśli zbierze się grupa chętnych i pokryje WSZYSTKIE policzalne straty z tego tytułu (przepraszam, ale nie wierzę w to) to nie mam absolutnie nic przeciwko, pod warunkiem, że ktoś za to weźmie odpowiedzialność. Zagwarantujesz, że przy kolejnej okazji nie trafi się debil, który rzuci zapaloną racę na boisko albo w kierunku innych kibiców?

Oprawa meczu była imponująca (SZACUNEK dal tych co poświecili czas i pieniądze!), ale była by taka również bez tych cholernych rac. W swoim najbliższym otoczeniu (praca, miejsce zamieszkania) znam kilkudziesięciu wiernych kibiców Wisły w naprawdę różnym wieku i wszyscy uznali racę W NASZEJ SYTUACJI FINANSOWEJ za głupotę (komunikat o zbiórce na pokrycie strat pojawił się poźniej, chyba w Prima Aprillis) ...
Odpowiedz cytując