Jaroo1 napisał(a):

Tak jak napisałem, ulegliście poprawności politycznej i tej całej pedaliadzie. Bo niby co jest złego w wypiciu jak człowiek ćwiary czy piwa w parku? W pubie można, w domu można nad morzem można ale w parku to dziwne nie? Co jest złego w odpaleniu rac? Nic. Tylko was tak boli, że będzie za to kara. To patologia, że za takie coś są kary. Co jest dziwnego w nazwaniu obrzydliwym, gościa, który lubi wchodzić w dupę drugiemu gościowi? I tak samo złe jest bluzganie ale na derbach każdy wyzywa cracovię albo ulubione słowo w pakiecie z Legią to "Legia ....a".
Wam już tak mózgi wyprali, tak do góry nogami poprzewracali, że nie potraficie odróżnić co jest patologią a co jest normalne. Powprowadzali te zakazy alkoholu, zakazy wszystkiego, dewiację nazwali normą i sami nie wiecie co się dzieje.
Ja myslałem z kolei, że jak ktoś jest za wolnością słowa i jebie polityczną poprawność to nikt mu nie wyskoczy, ze trzeba mieć w domu telewizor kineskopowy i dzwonić z budki na telefon. Ale to tylko potwierdza wasze niezrozumienie tematu i otumanienie tą poprawnością polityczną.
Powodzenia w przyszłości i co tu się dziwić, ze na zachodzie pedały adoptują dzieci, nie ma nawet dożywocia za morderstwo, dzieci w przedszkolu się uczy masturbacji a po zamachach terrorystycznych jeszcze się broni imigrantów a jedyny akt wobec nich to rysowanie kredą po asfalcie skoro tu na forum kibicowskim, w tej niby konserwatywnej Polsce tacy ludzie są.
|
Tak jak napisałem powyżej- być może w twoim środowisku takie zachowania są uznawane za normalne. Pozostaje mi tylko zachęcić cię to rozejrzenia się wokół siebie trochę dokładniej, bo nawet w tej "konserwatywnej Polsce" są ludzie, którzy myślą zupełnie inaczej niż ty. Uwierz mi, jest ich naprawdę sporo.
Nie chcę ciągnąc tematu, bo to nie jest miejsce do prowadzenia takich rozmów.