Wyświetl pojedynczy post
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2019, 08:49
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Tak jak napisałem, ulegliście poprawności politycznej i tej całej pedaliadzie. Bo niby co jest złego w wypiciu jak człowiek ćwiary czy piwa w parku? W pubie można, w domu można nad morzem można ale w parku to dziwne nie? Co jest złego w odpaleniu rac? Nic. Tylko was tak boli, że będzie za to kara. To patologia, że za takie coś są kary. Co jest dziwnego w nazwaniu obrzydliwym, gościa, który lubi wchodzić w dupę drugiemu gościowi? I tak samo złe jest bluzganie ale na derbach każdy wyzywa cracovię albo ulubione słowo w pakiecie z Legią to "Legia ....a".

Wam już tak mózgi wyprali, tak do góry nogami poprzewracali, że nie potraficie odróżnić co jest patologią a co jest normalne. Powprowadzali te zakazy alkoholu, zakazy wszystkiego, dewiację nazwali normą i sami nie wiecie co się dzieje.
Ja myslałem z kolei, że jak ktoś jest za wolnością słowa i jebie polityczną poprawność to nikt mu nie wyskoczy, ze trzeba mieć w domu telewizor kineskopowy i dzwonić z budki na telefon. Ale to tylko potwierdza wasze niezrozumienie tematu i otumanienie tą poprawnością polityczną.
Powodzenia w przyszłości i co tu się dziwić, ze na zachodzie pedały adoptują dzieci, nie ma nawet dożywocia za morderstwo, dzieci w przedszkolu się uczy masturbacji a po zamachach terrorystycznych jeszcze się broni imigrantów a jedyny akt wobec nich to rysowanie kredą po asfalcie skoro tu na forum kibicowskim, w tej niby konserwatywnej Polsce tacy ludzie są.

Tak jak napisałem powyżej- być może w twoim środowisku takie zachowania są uznawane za normalne. Pozostaje mi tylko zachęcić cię to rozejrzenia się wokół siebie trochę dokładniej, bo nawet w tej "konserwatywnej Polsce" są ludzie, którzy myślą zupełnie inaczej niż ty. Uwierz mi, jest ich naprawdę sporo.

Nie chcę ciągnąc tematu, bo to nie jest miejsce do prowadzenia takich rozmów.
Odpowiedz cytując