Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2019, 08:33
Tak jak napisałem, ulegliście poprawności politycznej i tej całej pedaliadzie. Bo niby co jest złego w wypiciu jak człowiek ćwiary czy piwa w parku? W pubie można, w domu można nad morzem można ale w parku to dziwne nie? Co jest złego w odpaleniu rac? Nic. Tylko was tak boli, że będzie za to kara. To patologia, że za takie coś są kary. Co jest dziwnego w nazwaniu obrzydliwym, gościa, który lubi wchodzić w dupę drugiemu gościowi? I tak samo złe jest bluzganie ale na derbach każdy wyzywa cracovię albo ulubione słowo w pakiecie z Legią to "Legia ....a".

Wam już tak mózgi wyprali, tak do góry nogami poprzewracali, że nie potraficie odróżnić co jest patologią a co jest normalne. Powprowadzali te zakazy alkoholu, zakazy wszystkiego, dewiację nazwali normą i sami nie wiecie co się dzieje.
Ja myslałem z kolei, że jak ktoś jest za wolnością słowa i jebie polityczną poprawność to nikt mu nie wyskoczy, ze trzeba mieć w domu telewizor kineskopowy i dzwonić z budki na telefon. Ale to tylko potwierdza wasze niezrozumienie tematu i otumanienie tą poprawnością polityczną.
Powodzenia w przyszłości i co tu się dziwić, ze na zachodzie pedały adoptują dzieci, nie ma nawet dożywocia za morderstwo, dzieci w przedszkolu się uczy masturbacji a po zamachach terrorystycznych jeszcze się broni imigrantów a jedyny akt wobec nich to rysowanie kredą po asfalcie skoro tu na forum kibicowskim, w tej niby konserwatywnej Polsce tacy ludzie są.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując