|
Wiedziałem, że to Was zaboli no ale czasami słowa prawdy są potrzebne w tym zakłamanym i omamionym pieniędzmi i poprawnością polityczną świecie.
Dla Was to co napisałem to jest szok a jeszcze 10-20 lat temu dla każdego z was pedał to był pedał, mecz to było wchodzenie z ćwiartką na trybuny, ostre zadymy, a jak np ktoś jechał bez pasów w aucie lub w przeładowanym aucie to po prostu jechał i nic nikomu się nie działo.
Wy daliście sobie zabrać prawie wszystko a chcecie dać zabrać jeszcze więcej. I to jest Wasz duży błąd i problem. No ale to jest rak, który toczy wszystkie państwa zachodnie i który do nas też doszedł.
PS Wiadomo, że okradanie własnego klubu to patola ale jak już KIBICA bolą race czy bluzgi na meczu (a też tu tacy są) to już znaczy, że źle się dzieje. Kiedyś za krzywe akcje się krzyczało "jebać PZPN", dzisiaj to wy razem z tym PZPNem prędzej byście krzyknęli "jebać ultrasów" i to jest żałosne.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 03.04.2019 o godz. 07:01.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|