Wyświetl pojedynczy post
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2019, 21:47
Flinston napisał(a):Wyświetl post
To tak jak z sondażami politycznymi, przebiegasz po social mediach tych czy tamtych i widzisz mniej więcej jakie są nastroje kibiców. Możesz mówić co chcesz ale wielu osobom na prawdę brakowało takiego klimatu i atmosfery jaka była na meczu z Legią. Dla takich chwil się żyje, wiele osób zakochało się w Wiśle właśnie dzięki takim widowiskom i atmosferze jaka była choćby teraz na Legii, dzięki takim meczom jakiś młody chlopak który powiedzmy był pierwszy raz na meczu może się zajawić na Wisłe... Dużo osób wyciągało telefony z innych sektorów i nagrywało...

https://www.facebook.com/ultrawisla/...type=3&theater tutaj na przykład 1400 polubień pod zdjęciem z racowiskiem

na twitterze który jest mocno januszowy też raczej pozytywnie. Wisła ma tradycje kibicowskie, to nie jest nieciecza że ktoś przyjdzie i zrobi tutaj angielskie trybuny.
Ku... czlowieku Ty udajesz czy serio nie rozumiesz? Mi też się podobalo racowisko, sam nawet wyciągnąłem telefon, fotkę zrobiłem i wysłałem znajomemu i może nawet na TT polubiłem filmik, do którego link wrzucasz. Ale rozumiem w jakiej sytuacji jest klub i to nie jest czas na wyrzucanie pieniedzy w bloto. Ci co te race odpalili najwidoczniej za cel postawili sobie pokazać zarzadowi co to nie oni i ze może im naskoczyć, a oni będa robili co chca bez względu na konsekwencje jakie poniesie klub.
Odpowiedz cytując