Wyświetl pojedynczy post
kbr
Senior Member

Od: 08.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2019, 11:38
Arek95 napisał(a):Wyświetl post
100% racji Psychol! Taki mecz jak ten z 7 będzie w pamięci każdego kibica Wisły do końca życia! Za 20 lat będziecie synom/wnukom opowiadać o takim meczu jak rozjebaliśmy cwelke do 0 z jakimś kudłatym pajacem przy linii bocznej i bandą szrotu międzynarodowego.\
Atmosfera na trybunach w moim odczuciu była NAJLEPSZA od pamiętnego meczu z APOELem, bo potem brakowało troszkę takiego rozmachu i szaleństwo jednocześnie. W momencie gdy miała iść fala na C, a tu cały stadion siada na krzesełkach i nagle idzie fala szaleństwa na D,E,G itd to aż mnie ciary przeszły i łezka się zakręciłą w oku, że ten stadion żyje na 1906%!
Czy przeszkadzały mi race? Chłopaki odpalili, wszyscy się dobrze bawili po czym race wylądowały w rękach u każdego kto je odpalał. Nie było rzucania na murawę, specjalnego przerywania meczu i innych jakiś krzywych akcji. Brawo! Jak mówi prezes Boniek tak to właśnie miało wyglądać: "Pozwólmy na piro, ale kontrolowane"!
Nie wiem jak miłośnicy rac, ale ja za rok nie będę pamiętał czy na meczu były race, czy też nie. Wynik i grę drużyny zapamiętam do końca życia. Ale każdy ma swoje priorytety

Serio ten mecz bez rac nie byłby godny zapamiętania? Atmosfera byłaby gorsza, ludzie wyszliby do domu smutni?
Odpowiedz cytując