Wyświetl pojedynczy post
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2019, 11:01
PSYCHOLTSW napisał(a):Wyświetl post
@FraMat debilem nazywaj siebie a nie obrażaj ludzi z UW. mogli odjebać akcję na Derby i na Legii byłby zamknięty sektor, miałbyś wtedy radochę. nie rozumiem Was, bo takie właśnie głosy szkodzą działaniom na rzecz legalizacji pirotechniki. dla mnie Wasze argumenty są śmieszne... a i od komentowania tego co się dzieje na linii Zarząd - UW raczej też nie jesteście, no chyba że bierzecie udział w rozmowach, bądź ustaleniach, to wtedy macie prawo. jestem za racami i będę popierał ich odpalanie. Co do głupiego prawa (@Reserve), to schowajcie sobie takie teksty w kieszeń, bo sami nie znacie wielu durnych przepisów, które też są prawem, o którym nie wiecie a go nie przestrzegacie dla mnie koniec tematu.
Czyli powinniśmy im jeszcze podziękować za to, że kara będzie prawdopodobnie na meczu z Piastem, a nie Legią? Serio?
Nie jestem przeciwnikiem rac, ale nosz ....a, nie teraz gdy klub ledwo podnosi się z kolan. Pozostaje liczyć tylko na łagodny wymiar kary. Nie wiem. Na przykład, że C będzie otwarte ale nie wejdą na niego ludzie którzy byli na legii. Tak, żeby straty były jak najmniejsze. W kolejne zawiasy nie wierzę.

btw. Czerepach, gdzie temat na zagłębie?
Ostatnio edytowane przez St Yabol : 02.04.2019 o godz. 11:05.
Odpowiedz cytując