@Sanderuss a kara za żydy palą się? wiesz, że KL działa uznaniowo, bo gdyby było inaczej byłaby prosta tabela kar za pewne rzeczy. np. za race jest 20 tys, za rzucanie na boisko 50, za śpiewanie 10, za flagi 5 itp itd. poza tym argument o odpowiedzialności też jest śmieszny, bo ktoś jednak dopuścił że niebezpieczne przedmioty (wg ustawy) zostały wniesione na stadion. to może kara dla ochrony za niedopełnienie obowiązków? jednak nie idźmy tą drogą, bo to do niczego mądrego nie prowadzi. stało się tak, że race zostały odpalone, moim zdanie są bezpieczne, jeżeli są używane w odpowiedni sposób. stąd jestem za UW i w tym wypadku dorzucę się na karę. gdyby rzucali nimi na boisko, byłbym pierwszym których ich za to jebie

a co do flagi WSH, to mi to dynda czy ona jest czy jej nie ma, dopóki nie dochodzi do sytuacji, że ktoś chce wywierać presję na klub i próbować przejmować władzę. flaga krzywdy nikomu nie zrobiła, należy rozliczyć tych, którzy zaszkodzili Wiśle. jednak do tego nie dojdzie, bo to nie jest kwestia WSH tylko wielu różnych krakowskich środowisk, temat zostanie zamieciony pod dywan albo znajdzie się jeden kozioł ofiarny. to jest dla mnie większy problem niż race na ostatnim meczu.