Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.04.2019, 20:50
Vinci napisał(a):Wyświetl post
Całkowicie się zgadzam. Dość powiedzieć że obie ekipy wyszły później z grup ligi Europy...no ale to już zamierzchła przeszłość.Paradoksalnie z punktu widzenia tabeli i przy ewentualnej wygranej z Sosnowcem możemy zacząć bajdurzyc szansach na puchary p:
A ja mam całkiem inne zdanie. Brożek urwał nogę na początku meczu, ten drybling Małeckiego to biegnięcie przed siebie, wpadnięcie na dwóch rywali i czystym fartem przejście dalej. No i w czym niby bramka Kolara gorsza od bramki Brożka?

Nie, nie twierdze, że teraz grali lepiej, ciężko to porównać. Po prostu śmieszy mnie gadanie, że "kiedyś to było" jak futbol idzie mocno do przodu i jestem przekonany, że obecna drużyna tamtą by pewnie pyknęła. Futbol idzie do przodu, szczególnie pod względem intensywności. Problem, że u was wolniej niż na zachodzie i dlatego nam Europa ucieka.

Jak był ten program na TVP Sport, co pokazywali mecze z przeszłości i oglądałem Lazio - Wisła to jakby grali w slow motion.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 01.04.2019 o godz. 20:52.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując