Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.03.2019, 17:30
masada napisał(a):Wyświetl post
Patrzcie : Patryk Plewka wywalczył sobie w przygotowaniach przed sezonem plac i grał, Stolarczyk na niego stawiał, nawet pomimo potknięć w kolejnych meczach, choć w sumie alternatywa była, bo był Klemenz. I co sobie taki Plewka myślał? Pewnie tak: "dobra, dałem ciała raz czy drugi, ale skoro Stolarczyk na mnie stawia, to coś we mnie widzi, a na pewno uważa, że póki co jestem lepszy od Lukasa"
A co by myślał, gdyby ten przepis już działał? Że gra wyłącznie dlatego, bo jest przepis, więc trener wyboru nie ma. ;p
Gdyby ten przepis działał już teraz to:
Klub by się na to przygotował (ściągnął dodatkowo 1-2 zawodników )
Ale nawet jeśli to Patryk ma do rywalizacji Wojtkowskiego, Grabowskiego , Balickiego, Sliwe, Słomkę, Morysa, Bukse czy Szota. To mało?

I wcale się nie dziwię jeśli po wejściu w życie tego przepisu zwiększy się rywalizacja o miano najlepszego młodzieżowca w klubie. Naprawdę sądzicie że to będzie przyznawane za ładne oczy?

I tak nawiasem mówiąc, wypowiadają się tu kibice którzy wiedzą wszystko najlepiej itd a co powiedział na temat tego systemu Adam Nawalka? Że on by nawet zmusił kluby do posiadania 3 młodych w 1składzie. I powiedział to już jako trener Lecha na jesieni 2018.
Odpowiedz cytując