Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.03.2019, 21:51
Heh

może zrobi ktoś temat o kibicowaniu Nie raz chciałem się coś dowiedzieć, a tu bzdury żałosne.

Nie chce mi się nawet pisac i tłumaczyć pewnych rzeczy bo to nie miejsce, ALE !!

Po pierwsze: okładanie swoich to nie nowośc, sam byłem świadkiem co się działo z "wolontariuszami" na zapisach na wyjazdy :/

Po drugie: 1500 biletów dla pejsów... heh ktoś pisał WINCYJ, tylko nie skumał faktów, że Wisłocki od samego początku dmucha na zimne, dla niego ważniejszy jest WZGLĘDNY spokój na trybunach w kontekście odwrócenia uwagi od złego PR i dla załatwienia potencjalnego inwestora czy nowych sponsorów - nikomu nie jest na ręke oglądać bydło.

Wincyj piniendzy za kilkaset biletów vs potencjalne problemy i mega poważne straty -- niektórzy nie mają mózgu, nie potrafią kalkulować, nie mają POJĘCIA O EKONOMII, BIZNESIE na poziomie monopoly nie wspominając o cięższych grach komputerowych EHHHH Płakać się chce... 1500 i zamknięte sektory na G jak najbardziej logiczne i zrozumiałe.

Dla mnie piękna chwila była gdzieś około 70 minuty przy stanie 0:3 jak cały stadion zerwał sie.... było pięknie i liczę na spontaniczny doping - dla mnie ok. Płaczecie o braku dopingu jakby to był ostateczny koniec, nie nie będzie tak.

Nie chcą dopingowac to uj na ryło i tak ludzie będą śpiewać. Chodziłem na dawny sektor X, byłem zażenowany pokemoństwem, które se nazwe C obrało gwałcąc tradycję i co? I mam wyebane na jakiś zorganizowany doping, bo sami ludzie się zorganizują, jakbyście chodzili na mecze dłużej niż od 2011 roku to skumalibyście..

Nie chce mi się dalej pisać bo można wiele, a szkoda klawiatury - planuje mieć mcbooka 5 lat Elo, piszcie dalej o cenzurze na stadionie i jednocześnie popierajcie PIS LOL

Ps:

Poboili UW wuahhahah jezus !! jakież to nowe !! odkrywcze!! Powaznie Przecież od 5 lat to NORMALKA !!! NORMALKA tak samo jak z skwk dostawali mele na twarz i oklep ehhh śmiesze, żałosne, nowość stulecia.

PS@:

Boże co zrobimy Co zrobimy bez nich Nie będzie ochrony !! Jak bedziecie chodzic po osiedlach na wyjazdy jak ahah taks amo jak wyjazd do Kielc kiedy scyzory napadły fury na trasie Gdzie bylo wasi bohaterowie od ochrony? Nie będzie ich, będa inni.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 15.03.2019 o godz. 22:04.

Odpowiedz cytując