Konrad. napisał(a):

Szukałem: nic takiego nie pisałeś.
Czyli podsumowując:, gdy rządziła Sarapata i Dukat (kumaty), wpuszczaliśśmy na derby 1500 kibiców MKSu i nie przeszkadzało ci to na tyle, aby narzekać na zarząd. Ba, miałeś o nim dobrą opinię (ja również z początku, żeby nie było).
Dziś, gdy nowy zarząd wpuszcza dokładnie taką samą liczbę gości, jest to dla ciebie duży problem. Na tyle duży, że kpisz gościa, który pożyczył Wiśle 1,5 miliona złotych...
Dlaczego?
Jest to wyjątek, przepisy mówią że należy kibicom gości udostępnić 5% pojemności stadionu.
Jeżeli twierdzisz, że to nie jest wyjatek to proszę o informacje na jakich to derbach kibice gości otrzymują więcej niż 5%. Dolicz inne "gorące mecze", jak Legia-Lech, itd...
Ale milczałeś. Dlaczego teraz (gdy Wisła ma milion innych problemów), podnosisz ten problem?
Pisałem o ziomkach miśka w kontekście Sarapaty i Dukata.
|
Przepis mówi ze minimum 5% a nie równe 5%.
Nie mam zamiaru szukać takich meczy. Jak tobie tak dobrze idzie szukanie to się trochę wysil i sobie poszukaj.
Jak zarząd ma miliony innych problemów to dlaczego akurat kibice to jest dla nich ten najważniejszy?
Może niech się zajmą tymi pozostałymi. Mogli by może część rozwiązać za kasę z dodatkowych biletów (goście i G2).
Poza tym pisze kiedy mam ochotę, a nie kiedy ktoś inny chce.