Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2019, 13:06
Armin napisał(a):Wyświetl post
Chcesz żeby dawne czasy wróciły? O to chyba jak będziemy wtedy w IV lidze. Co prawda na "mieście" słychać że dawna ekipa będzie chciała wrócić z przytupem ale sądząc po wsparciu od kibiców jakie maja nowe obecne władze będzie im ciężko.
Nie załapałeś ironii.

Wehrmacht napisał(a):Wyświetl post
Ja akurat musze sie pierwszy raz zgodzic z m.in. Coglinem i innymi bliskimi mu swiatopogladowo osobami -tak jak popieram w 1906% nowy zarzad, niech i nawet bedzie, ze binarnosc, tak nie wpuszczenie 500 parchatych i 1000 naszych na G2 to jest po prostu zwykly idiotyzm. Oznaka przezarcia mozgu obecnymi czasami, ktore wykluczaja jakakolwiek logike czy sens. Siatki na sekotrze gosci sa? Sa. Bufor na G3 jest? Jest. Opancerzona ochrona na G3 bedzie? Bedzie. To co ku*wa ma z tym wspolnego G2 i 500 parchow. Przeciez jedni i drudzy liczac bilety, jakis catering, pamiatki to tylko z tego meczu to bedzie kolo 80,000zl czystego zysku. Nie mowiac juz, ze dodatkowy tysiac naszych kibicow, z ktorych czesc moze by sie tak zafascynowala, ze zaczelaby regularnie na mecze chodzic. Rozumialbym gdyby to byla dyskusja o G3, ale ku*wa G2? WTF. Moze zrobmy bufor do E24 i A21, tak na wszelki wypadek. Ile tego buforu trzeba? 100 metrow? Co zmieni ten jeden sektor skoro i tak jeden caly bedzie ich oddzielal, na ktorym w dodatku beda staly zapory przeciwczlogowe. Paranoje wyje*alo w kosmos.
A mnie nic nie zdziwi i wg mnie za wcześnie w ogóle ferujecie wyroki.
Nikt już nie pamięta jak 3 lata temu na mecz z Legią policja zezwoliła na imprezę masową na 20 tys osób i ani jednej? Taką macie krótką pamięć, serio?
Teraz wszyscy się wypowiadają o sektorze G2 jakby mieli pełną wiedzę, analizę policji, opinię ochrony, głównego księgowego i sprzątaczek.
I jakby większych problemów Wisła nie miała.

Poza tym jaką Ty opancerzoną ochoronę masz na myśli? Te 58 letnie kobiety czy te osoby z grupą inwalidzką?
Odpowiedz cytując