JacobCFC napisał(a):

|
To wyjaśnij dlaczego, oprawy meczowe cieszą się takim zainteresowaniem zwykłych kibiców, którym podczas prezentacji telefony same wypadają z kieszeni? Przecież to zło konieczne
|
Coś takiego to chyba sobie ułożyłeś w swojej głowie. Części się podobają, część ma je w dupie, każdy zwraca na nie uwagi dopiero wówczas, gdy się jarają tym, że posłali kogoś do piachu.
JacobCFC napisał(a):

|
Co takiego fajnego było w atmosferze? Przekrzykiwanie się raz po raz pijanych kibiców, czy bluzgi? Bluzganie Ci nie przeszkadzało? Przecież chcesz kultury na stadionie.
|
W jaki sposób stwierdzenie "wcale nie gorsze" odebrałeś jako "fajne"?
JacobCFC;1535379Z napisał(a):
|
Auschwitz odleciałeś kompletnie... Może poczytaj trochę książek, zanim zaczniesz coś takiego pisać.
|
Może sam poczytaj trochę książek, bo chyba nie łapiesz podobieństw i analogii.
JacobCFC napisał(a):

|
CO do symboli rekina. Zauważ, że większość kibiców nie ma nawet pojęcia, jak wygląda prawidłowy herb, myśląc, że jest to ten SA. Czy to nie hipokryzja?
|
Z tą hipokryzją to odleciałeś kompletnie... Może poczytaj trochę książek, zanim zaczniesz coś takiego pisać dając reszcie do zrozumienia, że nie masz pojęcia, co znaczą słowa którymi się posługujesz.
Zresztą, co to ma do rzeczy. Symbole rekina to symbole morderców klubu.
CO do symboli rekina. Zauważ, że większość kibiców nie ma nawet pojęcia, Rozumiem, że bluzgi z innych sektorów niż C Ci nie przeszkadzają i są ok? Bo na Pogoni było ich więcej, niż na każdym normalnym meczu z dopingiem z prawdziwego zdarzenia.[/QUOTE]
Rozumiem, że naprawdę dobrze przemyślałeś swój post i jednak stwierdziłeś, że gdy ktoś napisze, że coś "wcale nie jest gorsze" to uznaje, że coś jest fajne, podoba mu się, lub mu nie przeszkadza? Od dawna mi się doping organizowany przez UW nie podobał i na meczu z Pogonią nie był od nich ani trochę gorszy. Nie napisałem, że był lepszy, skąd Ty to wytrzasnąłeś?
JacobCFC napisał(a):

|
Biedę umysłową, pokazałeś tylko Ty swoim postem. Ktoś Cię obraził? Zwyzywał? Czy po prostu brak Ci słownictwa, żeby porozmawiać na poziomie?
|
O tak, zdecydowanie czuję się obrażony. Obraża mnie fakt, że mentalne wsioki zamiast położyć uszy po sobie za to, do czego się przyczyniały po przejęciu Wisły przez TS, to jeszcze wyskakują z jakimiś pretensjami i żądaniami. Nie po to wydawałem pieniądze na karnet, akcje i na darowizny, by banda dresiarzy rujnowała wizerunek klubu, który potrzebuje pomocy. Banda dresiarzy, których jak widać, niektórzy na tym forum bronią.
SONNE napisał(a):

|
No_look_Pass ja prawie zawsze kupuję karnet na C ( czasami na sektor rodzinny ) głównie dlatego, że wtedy jest mniejsza szansa spotkania takiego buraka jak ty.
|
Akurat na sektorze rodzinnym jest ogromna szansa. Ale największa szansa na spotkanie buraka jest na sektorze C, można rozpoznać po tych naburmuszonych typkach, które mają świeczki w oczach, bo ktoś rekina im nie pozwolił powiesić na płocie.