Arkadiusz.Czerepach napisał(a):

mamy gościa na miare Piątka , półka wyżej niż Brożek , i nie zmarnujmy tego !
|
HAAHHAHAHA prosze !! przestancie ! Czerepuch... nie... Po co pompujecie balon

Tylko krzywde chłopakowi robicie jak przez 5 kolejnych spotkan strzeli max bramke..
Ja zdania nie zmieniam, nie jestem frustratem, ktory po wielu niepowodzeniach nagle staje na głowie i klaszcze uszami bo w bramce stał Miskiewicz ! 2 bramki jego.
Dla mnie obraz Drzazgi to ten z meczu z Lechią i ten z sytuacji gdzie na pustaka prawie sie zabił PLUS patelnia od Burego walona w srodek , tylko wczoraj Miskiewicz zabawił sie w Lisa...
Nawet wolfy nabrał się :/ a jeszcze tydzien czy dwa temu pisał, ze co sie dziwicie jak w ataku gosc z 1 ligi.
Zycze chłopakowi jak najlepiej, to wiadme, ale nie spodziewam sie po nim wiele, wrecz nie licze na niego jak na Peszke (ktory w sumie fajne dwie pilki dał . i to by bylona tyle, Mały wróć!).
Punkty ogromnie ciesza, szczegolnie w kielcach, Savicevic tez spoko.
TRzeba zdac sobie sprawe z tego, ze jakby w bramce stał chocby 41 letni Małkowski LUB w srodku grałby Plewka to łomot gwarantowany.
Gramy dramatycznie w obronie, nie wiem skąd ten regres

Arsenic i Bartkowski robili taką robote czy co
Tak jak ktoś pisał Bury 3x wiecej robi z przodu niż broni, cieszy mnie jego bramka, fajne ma wyjscia do przodu, ale drżę jak idzie akcja jego stroną.
Niemniej jednak cieszy pozytywny wynik i daje nadzieję przed meczem za tydzień.
Pozdrawiam choragiewki, które po jednym meczu z gracza robią Boga, a po kaszanie chcą ławki. Ja jestem stały w ocenie

Drzazga słabiutki, mam nadzieje, ze mnie miło zaskoczy.