Wyświetl pojedynczy post
Gunner1906
Senior Member

Od: 05.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2019, 21:23
Wow brawo za wynik, ale nie piszcie że Korona nie słaba bo była makabryczne słaba. Dziury w obronie jak przypadkowa ekipa z orlika.
Nie mniej i tak szacun się należy że my tym razem byliśmy znacznie soldiniejsi niż w poprzednich meczach. Poza tym sineone przypominam że wygraliśmy w Kielcach w maju a nie kilka lat temu.

Pisałem o Kubie że gra bardzo kiepsko do tej pory, no ale dzisiaj profesor. Bramka, piękna asysta na 3:2 świetne odegranie w pierwszej połowie do tyłu gdzie też powinien być gol. W końcu bardzo konkretnie!

Drzazga.. Nono, pokazał się konkret, zwłaszcza dwie pierwsze bramki fajnie pocisnal.

Kolara bym nie skreślal, popracowal ładnie, szkoda że nic nie wcisnal, pomogło by mu to. Martwi że nawet nie dochodzi do sytuacji

Peszko, bez szału ale asystę ma plus jeszcze pięknie zagrał do Kuby przy kontrze, jednak dalej za malo

Środek pomocy... Aż mnie korci, żeby coś napisać ale się wstrzymam. Dla mnie to oni wygrali nam mecz

Obrona średnio, Bury do przodu daje 3x więcej niż Palcic ale z tyłu trochę mniej ogarnia jak na moje. Sadlok z Wasylem w tym wieku mam wrażenie że progresu już nie zrobią i raczej nie powiemy o nich że są ściana nie do przejścia. Pietrzak pewny z tyłu, za mało aktywny do przodu, powinien brać przykład z Burligi.

Lisu, no cóż już nie raz pisałem że wolę bramkarza który puści co ma puścić niż takiego który czasami obroni coś niesamowitego a zaraz puści babola. Mateuszowi już za często się to zdarza. Dla mnie Buchalik > Lis, aczkolwiek Buchalik też żadnym gwarantem spokoju z tyłu nie jest więc nie zależy mi tu na jakieś roszadzie póki co.

Za tydzień musi być WIN!
Odpowiedz cytując