Delgado napisał(a):

Raindog mnie sprowokował, przemogłem obrzydzenie i po raz pierwszy od dłuższego czasu polazłem na czosnkowe forum w poszukiwaniu tego ich wspierania WSH.
Przeglądnąłem wiadomy wątek, oczywiście nie cały, tylko ostatnie kilkadziesiąt postów. Jakie wnioski?
Po odrzuceniu heheszków, złorzeczeń i zwykłego trolololo zostały tylko i wyłącznie kpiny z naszego dobrodzieja Królewskiego i życzenia, by nas pogrążył. O WSH nie ma w tych postach kompletnie nic.
Przykładowy post z wczoraj:
Albo po prostu parcie Królewskiego w kierunku ładu korporacyjnego, modern footballu, wymiany kadr na bardziej jajogłowe itd
W tym swoim poczuciu nieomylności wymyślił sobie "misję społeczną", w której pracą po godzinach ma nagle zmienić bankruta w ultra efektywne przedsiębiorstwo. (Nie)stety to co działa w biznesie, bardzo często nie ma przełożenia na kluby piłkarskie i co chwila widać, że jego wyobrażenia mocno rozjeżdżają się z rzeczywistością. Z czasem tam powinno się robić tylko "ciekawiej". Chyba, że znajdzie się gruby sponsor. No ale mając 100 baniek do wydania, nawet szarki są w stanie wrócić z klubem do walki o najwyższe cele.
Reklamę sobie już zrobił. Jak się uda wyjść z bagna to będzie bohaterem. Jak nie, to powie, że próbował, ale po rekinach się nie dało, a pożyczkę ostatecznie odzyska i na niej jeszcze zarobi. Dostał klub do zabawy i eksperymentów. Czego by nie zrobił, wyjdzie na swoje, gorzej może być z pacjentem.
Zanim się na mnie rzucicie, że bronię bandytów i takie tam, podkreślam, że tylko wlazłem na ich forum, bo Raindog stwierdził, ze tam wszystkie żydki liczą na WSH i ich popierają. Nic poza tym, nic nie sugeruję, po prostu relacjonuję.
|
Kto by się spodziewał że wygrzebiesz u nich rozsądniejszy i mądrzejszy post niż większość tutaj.