|
[QUOTE=Arek95;1535202]Co ty gościu .......isz!? A znowu chciał byś rekiny oglądać w akcjach na trybunach i poza nimi, gdzie wiemy co się działo? Pasowało Ci jak nas dosłownie jebali na kasę ci którym rzekomo miało najbardziej zależeć na dobrze klubu!? Wolał byś ukochany klub oglądać na 4 lidze w Zielonkach, Zabierzowie, Bochni lub Trzebini!? Jak mniemam tak bo twoi ulubieńcy dalej by ściągali kasę z klubu dojąc go jak krowę! Bardzo dobrze, że Królewski, Błaszczykowski, Leśniodorski, Obidziński czy Wisłocki pokazali, że mają jaja i charakter wchodząc w to bagno po uszy i sukcesywnie wyjmując klub z długów i problemów wyprowadzają go na prostą.
Jesteśmy krajem około 20 lat opóźnionym za nastrojem panującym na zachodzie. Wszelkie zmiany społeczne, polityczne, a szczególnie te na stadionach przychodzą do nas czy tego chcemy czy nie. Lata 90 to największe w historii zadymy, rozróby i rozwój chuliganki w Polsce... a przyszło to do nas z zachodu po około 10? 15? latach? Teraz z atmosfera stricte "piknikowa" będzie zaglądać na nasze boiska niczym w Anglii na której się regularnie wzorujemy. Czy mi to przeszkadza? Nie. Być może w końcu doczekamy się czasów, gdy na trybunach będziemy zagrzewać piłkarzy do walki o 3 punkty, a nie cały mecz w kółko śpiewać "jebać żydów s....ysynów", "jebać legie starą ....e" albo robić pozdrowienia do więzienia i pozdrawiać Widzew i sfrajerzony Chorzów![/QUOTE
Niewiem dlaczego sie do mnie sadzisz kolego, to ze niezrozumiales mojego wpisu to nie znaczy ze musisz tak ujadac, no chyba ze boli cie odrobina prawdy, nigdzie nie pisalem ze holduje szarksom itp, wiec nie wrzucaj mnie do worka z nimi, poczytaj kilka razy moj wpis i moze zrozuniesz , czasy Szarksow na trybunie narazie sie skonczyly i tak szybko nie wroca , choc twierdze ze nie bedzie to trwalo wiecznie,
|