Wyświetl pojedynczy post
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2019, 08:45
Chorynatrzykolory napisał(a):Wyświetl post
Juz pomijajac ocene tego konfliktu na linii UW-Przedstawiciele klubu i nieprzedstawiajac racji obu stron , uważam ze Wislocki i Krolewski rozegrali to bardzo sprytnie i po mistrzowsku mianowicie-oni rozdaja karty, sprzedalo sie bardzo duzo karnetow, ultrasi i chuligani nie maja poparcia trybun wiec nie straszny jest żaden bojkot wynikajacy z konfliktu o flagi, po drugie oswiadczyli, ze nie ida na ustepstwa wzgledem flag przed samymi derbami, a to oznacza ze nie ma chu..ja żeby nawet jak sie UW obrazii td zeby nie bylo dopingu dla Wisly na meczu z ksc gdyz nikt przy zdrowych zmysłach by nie przełknąl satysfakcji zydow na derbach jakby nas zakrzyczeli. Myślę, ze mimo calego konfliktu i tak na derbach bedzie prowadzony doping a nawet jesli nie przez gniazdowego mysle ze nikt nie pozwoli zeby zydy byly choc 5 minut slyszalni wiec sprytna zagrywka. Kolejna rzecz tekst o uszyciu flag na nowo W rozumowaniu krolewskiego. Albo utożsamiacie sie z szarakanami i kontynuujecie protest i trwacie przy flagach z rekinem albo uszyjecie na nowo inne flagi(pff zadni ultrasi w polsce by na to nie poszli wiem o tym), i pokażcie ze nie jestescie uzaleznieni od WSH (a kazdy wie ze bez zgody wsh nic nie mogą plus stracenie w oczach nie tyle co normalnych kibicow Wisly tylko kiboli wszystkich grup ultras i hools W kraju) co by UW nie zrobilo i tak traci i jest na straconej pozycji , bo jak nie poprowadza dopingu na derbach to nikt im prawie tego nie wybaczy..
Szczegolnie ze to ostatnie dwa mecze z taka frekwencja, w najblizszych 3 meczach zdobedziemy 0 punktow, bo jestesmy najslaabsza druzyna lig, piknikow i forumowych szczekaczy zabola zwlaszcza porazki a derbach i z legia, i bumna Wisle angielsko- piknikową sie skonczy, po 3 porazkach dobrniemy w okolice miejsca spadkowego i zacznie chodzic po pare tys na mecze, no chyba zejak za bednarza przeklamania o frekwencji i atmosferze meczu , nie miec armii hools w miescie derbowym ,majac za miedza takie szmty bez jakiegokolwiek honoru to strzal w kolano ,
Odpowiedz cytując