Wyświetl pojedynczy post
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2019, 08:10
to Wasze .......enie na temat UW jest żałosne. UW nie zrobiła nic przeciwko Wiśle ( to moja opinia i chętnie na ten temat podyskutuję) a Wy się do nich przypierdalacie jakby oni byli odpowiedzialni za obecną sytuację klubu. dlaczego milczycie o Junco, Sarapacie czy Dukacie? dlaczego nie powiecie, że należy ukarać winnych a nie stosować odpowiedzialność zbiorową? dlaczego nie ogarniacie, że sądy i prokuratura też jest w to umoczona? piszecie takie głupoty, że żal to czytać i człowiek się tylko w....ia że niby kibice a piszą banialuki... nie byłem, nie jestem i nie będę w WSH ale wielokrotnie poznałem smak posiadania rywala derbowego, czy to pośrednio czy bezpośrednio i mam otwartą nienawiść do tych kurew. dziwi mnie Wasze lajtowe podejście do tematu ale jak obudzicie się z ręką w nocniku będzie już za późno. należy ten temat ogarnąć, bo silna i zorganizowana ekipa kibiców jest nam potrzebna, zarówno na stadionie jak i poza nim a kto tego nie rozumie, ten jest chyba kosmitą. jestem za normalnym dopingiem, jestem również za tym żeby klubem rządziły odpowiednie osoby i zeby nikt nikomu nie wchodził w drogę. prawda jest jednak taka, że Wisła nie jest jedynym takim klubem, w którym osoby nieodpowiednie miały/mają za dużo do powiedzenia, z tą różnicą że u nas poszli na całość a tam mają jakieś hamulce. ciekawi mnie to, kto wydał zgodę na zarżnięcie kury znoszącej złote jaja i czy kiedykolwiek zostanie rozliczony ( czekam na to).
Odpowiedz cytując