Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.03.2019, 22:51
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
I teraz nie ma szans na normalny ruch kibicowski? Wg mnie właśnie teraz jest szansa...

Bardzo Cię proszę, jak wspominasz moje posty to odpuść sobie wsh itp., bo fanem ich nie jestem.

I jakie kamyczki wrzucam do ogródka zarządu? Generalnie mocno kibicuję, żeby im się udało Wisłę posklejać. Zdarza mi się krytykować niektóre posunięcia, wypowiedzi - ale chyba można to jeszcze robić?
Wiem że nie jesteś ich fanem, ale niestety wiele wskazuje na to że obecny "protest " UW ma wiele z nimi wspólnego. I to oni są ością niezgody.
Powiem więcej, gdyby w czystej teorii WSH nie istniało nie byłoby tej rozmowy dzisiaj, wczoraj na ten temat i miałbys normalny ruch kibicowski.
Dlatego trzeba wspierać zarząd, tym bardziej jeśli Wisłocki jest człowiekiem do dyskusji i jak sam dobrze wiesz flaga choćby Wierności mu nie przeszkadza. A sam jeździł na wyjazdy i wie jak to smakuje i z jakim ryzykiem również to się wiąże .

Krytyka, wytykanie błędów, merytorycznie OK, ale uważam że obecnie czasem trzeba zacisnąć zeby i zaufać, bo jeśli obecni "zarządcy" polegną to Wisła może już nie otrzymać drugiej szansy.
Odpowiedz cytując