Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.03.2019, 21:54
Cytat:
UW jebało Wisłę na kasę? udowodnij...
Jak dla mnie wszyscy tam jebali Wisłę na kasę i siedzieli cicho udając, ze się nic nie dzieje. 2 lata ostrego okradania klubu, było wiele zbiórek internetowych, ktoś się z tego rozliczył? Ktoś coś zrobił żeby tę spirale złodziejstwa zatrzymać? Bo mi się wydaje, że nikt palcem nie kiwnął dopóki nie znaleźli się Lesnodorski, Błaszczykowski i Królewski.
Także żal tu kogokolwiek bronić. Teraz też już się zaczyna szarża jak to się pięknie mówi grup kibicowskich na Wiśle.
Już chcą rządzić, już protesty jakieś robią.
Kto ma kibicować niech kibicuje, kto ma być H niech będzie jak najlepszym H, kto ma zarządzać klubem niech rządzi jak najlepiej. Mniej pajacowania a więcej pokory i kązdemu wyjdzie na dobre.

Cytat:
Tzn. co? Mają stanąć na murawie a na sektorze E będą siedziały takie osoby jak ty i reszta tych nawiedzeńców z TT. I ich ....a będziecie rozgrzeszać albo nie?
Jak chcą to moga nawet reklamy w TVP wykupić z przeprosinami. Jak było zajebiście to na internetach śmigały dziesiątki oświadczeń WSH, SKWK i innych, na temat Artura Szpilki, na temat Bednarza itd a jak się zaczeło jebać to co, nagle od zeszłego roku SKWK i WSH juz żadnych oświadczeń nie wydaje? Nic nie mają do powiedzenia?
To jest żenada, ze ktoś jeszcze ich broni. Tyle co oni kasy zajebali i narobili złego, napluli nam wszystkim w mordy, ludziom, którzy sobie odejmowali od gara a dawali do puchy czy na akcje różne wpłacali. Ja generalnie nie lubię być ruchany przez innych dlatego jedyna możliwa opcja obecnie to trzymanie dystansu do tego towarzystwa. A dlatego, że jak napisałem nigdzie się nie spowiadają z tego co się stało to nikt o podobnym myśłeniu do mojego się do nich nie przekona. A jak widać od 2016 roku jak rozjebali zgodę z Śląskiem i Lechią to na C została garstka, i to tam też nie wszyscy są ślepymi poplecznikami dla nich. Teraz odjebali drugiego babola po 2 latach i tych popleczników jest jeszcze mniej.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując