|
Ja szczerze mówiąc tez nie widzę bezpośredniego połączenia ze pojawia się flaga WS = inwestor rezygnuje.Oczywiście rekiny na trybunach wywołają kolejny atak medialny na klub który pewnie nie pomoże (czy ktoś poważny tylko przez rekina zrezygnuje to nie wiem ale raczej wątpię).
Ale musimy tez dopuścić taka możliwość ze nie jesteśmy tutaj najmądrzejsi i może jest ktoś kto ma w tym temacie lepsze wyczucie i skoro uznał ze lepiej być wyjątkowo ostrożnym to może warto ? Przecież Ci z rekinami szukali inwestora przez dłuższy czas i skończyło się na tercecie egzotycznym wiec może warto próbować inaczej.
Ja zadam pytanie odwrotne - dlaczego ktoś nie może kibicować swojej Wiśle (nie raz przecież śpiewał ze na dobre i na złe) dlatego ze nie może być przysłowiowego rekina ? Nie ogarniam ze jak ktoś nie może kibicować na własnych warunkach to nie będzie kibicował wcale.
Kolejny temat to swego rodzaju pokuta przez która wszyscy musimy przejść. Nikt z nas tutaj nie ma w 100% czystego sumienia bo wszyscy daliśmy się oszukać Sarapacie.
Ostatnio edytowane przez Przybyszewski : 04.03.2019 o godz. 20:47.
|