serek.c2 napisał(a):

|
Ja się ogólnie zastanawiam, czy ludzie w Polsce czasem problemu ze słuchem nie mają, nawet przy prostych przyśpiewkach (nawet ciężko to przyśpiewkami nazwać) nie potrafią utrzymać rytmu, który im bęben wybija...
|
Mnie też to zastanawia, pamiętam jeszcze z 10 lat temu jak chodziłem na C, to strasznie mnie irytowało, jak osoby wokół mnie zaczynały szybciej klaskać, gubić rytm, drzeć się byle jak i byle głośniej. Tak jakby nie mieli muzyki w podstawówce i absolutnie żadnego wyczucia rytmu. Pewnie wpływ na to trochę ma fakt, że w pewnym momencie jedyne na co się zwracało uwagę przy ocenianiu jakości dopingu, to ilość decybeli, ale i tak...
Wracając jeszcze do flag, ciekawi mnie jak władze klubu postąpią za dwa tygodnie na derbach. Wybaczcie, ale jeżeli pozwolą na wniesienie szmat z przekreśloną gwiazdą i jude gangami jednocześnie dopierdzielając się do najmniejszej płetwy na naszych flagach, to będzie to obrzydliwie żenujące. Mam nadzieję, że są tego świadomi. Mówię to jako osoba starająca się spojrzeć na to ich chłodnym okiem, zwracającym uwagę na wizerunek klubu, oderwanym od realiów kibicowskich.