Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2019, 17:25
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Akurat wczoraj byłem na meczu Fulham-Chelsea i atmosfera bardzo mi się podobała, a na Reymonta w meczu ze Śląskiem nic mnie tak nie zmęczyło jak ten typ wyjący to megafonu - nie kojarzę żadnego innego klubu z takim dopingiem. Owszem gdzieś tam czasem słychać megafon ale jest to wtedy głos intonujący, a nie prowadzący także jeśli chodzi o brak zorganizowanego dopingu to nie będę tęsknił bo nie ma za czym.

mam to samo,prawda jest taka ze od 2-3 lat my nie kibicujemy a drzemy sie.Tu nawet wczoraj nie bylo za czym tesknic.
No chyba ze za atmosfera na C sprzed paru lat,nabitym młynem ,Gulim,i ludzmi z jajami na C bo dzis nie ma tam juz niczego oprócz mruczenia.
Doping tak siadł ze ktos kto jak ja chodzil na C jak byl Guli to na dzis ten doping to jakas parodia dopingu,nie mowiac o tym ze mlyn obciety przez c1 i c5 wyglada tez nie zaciekawie.kibicowsko od 2-3 lat poszlismy w dól razem z pilkarzami.

No i 1906% poparcia dla Zarządu ty WY uratowaliscie nasz klub i to WY na dzis decydujecie co i komu wolno.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 04.03.2019 o godz. 17:53.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując