Wyświetl pojedynczy post
Flinston
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2019, 00:06
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Troche po czasie, ale postawa godne potępienia i zażenowania, wstyd mi było jak to czytałem.

Heh ludzie myslą priorytety, niby starzy, a zachowanie jak rozwydrzonych gówniarzy z gimbazjum...

Brzydze się tym.

A co mieli zrobić jak zarząd brzydko mówiąc wyłożył na nich chuja. Jeżeli się z kimś umawiasz i obie strony zgadzają się na jakiś termin, to grzeczność nakazuje dotrzymać słowa i się spotkać. To jedno, drugie gdy starali się dodzwonić do Wisłockiego i ustalić inny termin to nie odbierał i ich całkowicie zlekceważył. Tak się zachowuje dorosły człowiek czy nie, pytam po raz kolejny czy tak się zachowuje dorosły człowiek czy nie? Nie zwalaj winy na Starych Bywalców za dziecinne, lekceważące zachowania Wisłockiego. Każdy kto obraża Starych Bywalców jest zwykłym śmieciem dla mnie i możecie mnie zbanować za to co napisałem. Tyle akcji i czasu co poświęcili dla Wisły, to poświęćcie choć 5 % z tego. Choćby ostatnio zbiórka charytatywna w Kalwarii, czy mnóstwo innych akcji oraz tysiące kilometrów przejeżdżone za tym klubem. Żenujące i godne potępienia to jest zachowanie zarządu, zamiatają każdą sprawę pod dywan która jest im nie na ręke i która może źle wyglądać w ich CV. Wstydu nie macie i tyle mam na ten temat do powiedzenia.
Ostatnio edytowane przez Flinston : 27.02.2019 o godz. 00:11.
Odpowiedz cytując