Ty jestes jak ta dziewica co dalej chce byc dziewica ale jednak ma taka huc ze chcialaby aby ja ktos w koncu puknal
Nie wiem gdzie Ty widzisz jakas wycieczke osobista. Apelowales zeby sie nie napinac a teraz tak sie spiales ze nawet igly w cztery litery by Ci nie wlozyli. Zluzuj, bo to psuje zdrowie.
Odnosilem sie tylko i wylacznie do tego co napisales. Zwiedzilem oznacza zwiedzilem. Zylem oznacza zylem. Nie da sie zwiedzajac poznac realiow. Zazwyczaj sie wtedy widzi to co dany kraj chce pokazac a nie jak wygladaja realia.
Wiec jak masz do kogos pretensje i chcesz kogos obsrywac to siebie, bo sam napisales nieprecyzyjnie a teraz... sie spinasz

To ze w przeszlosci byly sytuacje z "krecenie licznika w metryce" nie znaczy, ze teraz, 5 lat po artykule, ktory wrzuciles, nadal takie sytuacje sa nagminne. I nie oznacza, ze jest tak w przypadku Kumaha.
Rozumialbym tego typu obawy (ze daliby sie nabic w butelke) w przypadku poprzedniego zarzadu, ktorego oredownikiem i ostrym obronca byles bardzo dlugo, ale jednak tercetu bym o taka amatorszczyzne nie podejrzewal
Teraz bedzie osobista wycieczka

Najpierw piszesz, ze nie prowadzisz ze mna wiecej dyskusji (zauwazylem czytajac forum, ze jak ktos Cie zlapie na braku logiki, czy na tym ze sie zapetlasz to uciekasz wlasnie w taki sposob od tematu), a teraz chcesz wiedziec co ja rzekomo wiem, imputujac mi ze wiem
Jak taki leciwy wiekiem jestes to moze jakis brat urbana czy moze pracujesz w propagandzie pisu w tvp?

Koniec osobistej wycieczki
Nie, nic nie wiem kolego, ale wiem, ze 19 latek z Afryki, ktorym nikt poza nami sie nie interesowal nie ma kontraktu poza naszym zasiegiem i na te kilka msc mozna sprobowac, szczegolnie ze potrzebujemy zawodnikow jak tlenu.
A ze sciagamy zagranicznego zawodnika zamiast Polaka? No pewnie. Sciagajmy 3-4krotnie przewartosciowanych lebkow z wymaganiami 20k + mieszkanie na starowce

Na pewno Wisla wtedy wyjdzie z dlugow... oj widze, ze mentalnosc i sposob dzialania saraszmaty i zlociszka siedzi w Twojej glowce zywo.