Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.02.2019, 14:02
skarabeus napisał(a):Wyświetl post
Dalej sie Karherop napinasz
Ale jak chcesz to jedziemy.

Zwiedziales = znasz? Moja rodzina mieszka w RPA od 1998 roku. Jezdzi po calej Afryce realizujac misje humanitarne. W tym takze w najwiekszej biedzie jaka mozesz w Afryce uswiadczyc - Kongo.
Takze wiem co mowie jak mowie, ze w Afryce zachodza duze zmiany cywilizacyjne, oczywiscie nie wszedzie w takim samym tempie, ale zachodza
A fakt, ze tydzien czy dziesiec dni spedziles w kurorcie, tudziez obejrzales pare zabytkow nie znaczy ze wiesz o czym piszesz
Mamy alternatywe juz teraz w razie kontuzji, sam Kumah zarabia smieszne pieniadze, za jego wypozyczenie placi kibic, bedzie czas zobaczyc czy sie zaaklimatyzuje i moze byc realna opcja na lewe skrzydlo na przyszly sezon a jesli bedzie rozczarowywal to wiadomo bedzie, ze trzeba szukac.
Jesli sie nie sprawdzi to wroci do domu za 9 miesiecy i zapomnimy jak o Kolumbiczyjkach, ktorzy kosztowali "troche" wiecej.

.
Kolego gówno wiesz gdzie ile spędziłem czasu, więc sprowadzając wypowiedź do wycieczek osobistych o których nie masz pojęcia wystawiasz sobie świadectwo. I to bynajmniej nie sprawiające że dalsza dyskusja ma jakikolwiek sens.
To taka rada na przyszłość.

Ile zarabia u nas Kumah, ile poszło na prowizje menegerska, koszty testów , opłaty formalne ? Widzę że masz taką wiedzę więc z chęcią poczytam.

No tak, taki jeden Kumah "nic nas nie kosztuje", tyle że takich "Kumahowi" to mieliśmy już dziesiątki. Mam nadzieję że w klubie wiedzą co robią, ale znowu zdecydowane przejście na politykę ściągania dużej ilości obcokrajowców średnio mi się podoba. I tyle.
Odpowiedz cytując