Wyświetl pojedynczy post
krakus76_
Banita

Od: 09.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.02.2019, 07:14
A Wy tak serio ?. Czuliście tę podniosłą atmosferę na trybunach poza elementami związanymi z Kubą ?

To chyba byliśmy na innych meczach. Na D to jakaś stypa w stosunku do tego co było kiedyś. Mam nadzieję że wróci ta niesamowita energia co kiedyś po nowym rozdaniu bo widać było to dziś ewidentnie na trybunach. Mam nadzieję że mecz derbowy stanie się takim elementem odrodzeni pod każdym względem (sportowym również).

A) Miało nie być flag. Nie było żadnej.
b) Pojedyncze gwizdy w momencie pozdrowień dla Ruchu i Widzewa z sektorów E. Pogwizdali, pogwizdali i za mecz, dwa przestaną. Zastanawia mnie tylko dlaczego Ci sami nie gwizdali kiedy szło WTSK ze strony gości. Siedzieli bliżej nich więc słyszeli doskonale. Tu już gwizdać nie kazano (wiecie co wam w odbyt) ?
c). W momencie wchodzenia na sektor D (2 min przed rozpoczęciem meczu) kolejna po bilety na 150 osób .... Niech stoją nawet do rana.
D) . Kiedy kończy się remont Królewskiej ? Korki dramatyczne. Mam nadziej że kolejne mecze już w weekend lub o normalnej porze (godz. 20 w piątek).
E). Fajnie że poszła informacja ile poszło karnetów i że bijemy rekord. Mam nadzieję że te osoby które kupiły bilety kupią karnety przynajmniej przed derbami.

Zaczynamy wszystko od zera (resetu) w temacie klimatu na stadionie . Jak na taką sytuację jaka jest to i tak było mimo wszystko dobrze

W temacie sportowym.
Panie Brzeczek. Proszę Lisa na bramkę i za rok sprzedajemy go za kilka milionów euro
Kto go chciał ściągnąć do Wisły ? Strzał w 10.
Powód: stylistyka/literówki
Ostatnio edytowane przez krakus76_ : 19.02.2019 o godz. 07:38.
Odpowiedz cytując