Wyświetl pojedynczy post
Danielek1906
Member

Od: 07.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2019, 22:28
Podsumowanko z mojej strony

Lis- dobry mecz, dwie dobre interwencje, a te złapanie piłki lecącej w okienko, palce lizać. Żeby tak grał co mecz
Palcić- najlepszy obrońca dziś, dobre przechwyty, podania, dryblingi. Brawo
Wasyl- w miarę dobrze, miał jedno elektryczne "wykopniecie" do góry w polu karnym, ale daruje
Sadlok- niby dobrze, ale co mecz musi być jakiś elektryczny. Dwóch rywali na plecach, a on robi swoje kółeczka, w końcu stracimy znów gole przez niego
Pietrzak- dobrze, bez zarzutów
Basha- tragedia, ogarnij się chłopie
Plewka- nie lepiej od Bashy, ale na pewno lepiej niż z Górnikiem. Parę razy dobrze pociągnął akcję dziś. Tylko problem z ostatnim podaniem i kontrami gdzie mógł podać na czystą pozycję i się bawi. Więcej zdecydowania, wyczucia
Peszko- chyba najlepszy dziś do kiedy nie opadł z sił. Dobre rajdy skrzydłem
Kuba- parę dobrych zagrań, ale drużyna musi zrozumieć jeszcze jego rozumowanie gry. Dojdzie do formy fizycznej, to będzie super. Brawo za gola
Drzazga- mi się podobał. Potrafi włączyć speeda do piłki i parę razy ładnie zakręcił. Po za tym ma wyczucie pozycji, co dało karnego. Byle chłop masy nabrał
Kolar- nijak dzisiaj

Wojtkowski- koncertowo spartolił dwie okazje na gola. Więcej skupienia i mniej kółeczek
Burliga- bury jak bury, walka na całego
Klemenz- super zmiana. Póki co on powinien grać w środku, bo potrzeba kogoś dużego do główek i destrukcji

Co do stylu, to słabo, ale nie ma to znaczenia teraz. Ważne że istniejemy i gramy. Z każdym meczem bedzie lepiej
Odpowiedz cytując