Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2019, 21:18
Pozytywnie Plewka i Drzazga. Pierwszy dużo udanych dryblingów i podań, mało strat. Drugi jak już dostawał piłkę z reguły zagrywał ją w tempo i w dobre miejsce napędzając nasze akcje. Oczywiście rzut karny też na nim.

Chaotycznie Peszko z Kubą, ale i tak o niebo lepiej niż z Górnikiem. Oni potrzebują czasu, żeby się zgrać z resztą. Widać po nich, że mają możliwości do pchania tego wózka. Byłem w szoku, że Kuba podszedł do karnego i go wykorzystał. Jak podchodził byłem przekonany, że się spali przy tej całej atmosferze wokół niego, a tu proszę - huknął jak z armaty w same widły.

Kolejny słabszy mecz Bashy. Dużo głupich, niewymuszonych strat. Ewidentnie jest pod formą. Pietrzak dziś też nie imponował. Palcic podobnie.

Generalnie z przodu nieraz fajnie zawiązywaliśmy akcję, żeby ją spalić wycofaniem czy wyhamowaniem. Ewidentnie po strzeleniu bramki graliśmy super ostrożnie. Z lepszą drużyną jak Śląsk takie kunktatorstwo się może zemścić.

Lis dziś praktycznie bezbłędny, świetnie wyjął strzał CWKS-WKSmąki. Tam niewiele brakowało.

Z dwójki stoperów dziś lepiej Sadlok. Parę kluczowych interwencji.

Kolar dziś czapka niewidka, myślałem, że ta wędka to za to, a tu uraz. Wojtkowski z drugiej strony ciągle pod grą, ale ciężko go ocenić. Na trzy zagrania jedno tragiczne, jedno złe i jedno bardzo dobre. On musi przede wszystkim popracować nad sferą mentalną bo technikę ma na pewno - tylko decyzje z reguły podejmuje beznadziejne.
Odpowiedz cytując