Wyświetl pojedynczy post
Arek95
Senior Member

Od: 07.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2019, 20:30
Klasyczny mecz w naszym wykonaniu. Pierwsza połowa dobrze, druga przespana. Słaba dyspozycja wrocławia przesądziła o 1:0. Na pewno cieszy bramka Kuby. Peszko... można mu wiele zarzucać, ale do 60 minuty jest bardzo wartościowy. Potem już tylko nerwówka, niepotrzebna kartka i trzeba było drżeć żeby czerwo nie wpadło. Z bardzo dobrej strony pokazał się Drzazga, dużo biegał, walczył, kilka fajnych zagrań. Myślę, że zawodnik meczu.
Na minus moim zdaniem Lis, Basha i Sadlok. Lis tym swoim krótkim rozegraniem w momencie gdy podbiega napastnik przyprawia o zawał serca. Rozumiem, że Stolarczyk może chce żeby tak rozgrywał, ale mnie on totalnie nie przekonuje do takiej gry, bo niemal każde jego wybicie to piłka w aut... Sadlok i Basha słabo/przeciętnie, sporo gry na alibi. Byle tylko zagrać do najbliższego i pozbyć się piłki. Albańczyk na 10 podań m a 6 niecelnych a 4 celne na metrze do najbliższego lub sadzi kiks jak stąd do Honolulu. Troszkę więcej pokory i mniej dryblingów na środku pola bo to zawsze śmierdzi kontrą!
Z ławki: Wojtkowski - po tym co pokazał w paru momentach nie dziwi mnie, że siedzi na ławce
Burliga - za głupotę zarobiona kartka
Klemenz - fajnie wszedł jako typowa "6". Przecinał co się dało i od kiedy wszedł na murawę to Wisła wygrywała rywalizację o górne piłki na środku boiska. W Jadze grał jako obrońca i chyba to mu własnie nie leżało, ale tutaj może stać się cennym zawodnikiem
Odpowiedz cytując