Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.02.2019, 22:27
Tak, na siłę mu kazali iść do Legii a on biedny się posłuchał. Bidulek niezaradny życiowo ale wchodzić w dupę Legii ładnie potrafi i ładnie umie głupa palić. Ten człowiek to śmieć i nie ma co teraz wszystkiego co złe i dziwne zrzucać na "pewne osoby". Zaraz wyjdzie, że za wszystko jest winne WSH na spółkę z Tuskiem.

A co znaczy to zdanie w ogóle?
Cytat:
Byłem zainteresowany nową, czteroletnią umową oraz umożliwieniem mi zakończenia kariery przy Reymonta.
Jakim umożliwieniem zakończenia kariery przy R22? Nie rozumiem tego. By grał dobrze a nawet średnio to by sobie dociągnąl w tej Wiśle ile chce (jak Brozio czy Boguski). Co on chciał aby w tym kontrakcie było napisane? I odszedł bo na 4 lata umowy nie dostał? Ojej, straszne w ..... Pewnie dawali na 3 lata i 11 miesięcy i kurde tego jednego miesiaca mu pożałowali i wyjebał do Legii. Żalosny czlowiek.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując