Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.02.2019, 10:05
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Kolejny bzdet. Kolar wystapił w tym sezonie 10 meczach Ekstraklasy, uzbierał łącznie 454 minuty na murawie, strzelił w tym czasie 3 gole i zaliczył jedną asystę.

Co daje bardzo fajny bilans - udział przy bramce Wisły co 113 minut. Zdenek Ondrasek, który się tak rozstrzelał w tej rundzie brał udział w bramce dla Wisły średnio co 124 minuty. W tym sezonie Kolar był tylko rezerwowym ale nie ma co się go czepiać. Jak gra to prezentuje pewien poziom. Ważne, żeby go utrzymał w dłuższym przedziale czasowym.
1 gol z tego taki, ktorego nigdy nie powtórzy. Liczę na tego chlopaka, ale w dalszym ciągu wydaje mi sie ze potrzeba mu wypozyczenia. On jest spoko opcją na jokera, a nie na podstawowego napastnika. Porownałeś go do Zdenka, ale jakos nie piszesz jak dużo dawał Zdenek (taktyka była pod niego, zgrywał dzidy do boku, walczył, przepychał sie - Marko poki co to jest kasowany jak junior)
Tak jak w przypadku Patryka Plewki, jakos nie jestem podniecony jak większosc gdy go widze, tak na Marko coś tam liczyłem. Niestety w Zabrzu wyglądał jakby po prostu przyszedł z 3 ligi i miał swój pierwszy mecz. Drzazginho podobnie. Wiec mimo iz chlopaka lubie, to nie uważam by na dzien dzisiejszy prezentował jakiś tam poziom, gra bo musi.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując