wyar napisał(a):

Zaczynasz mi grac na nerwach. jak nie umiesz czytac,to naprawde darujmy sobie,bo nie chce mi sie czytac Twoich wypocin. Screen nie jest zadna manipulacja - w tym wlasnie momencie Plewka traci pilke i polemizuje z teza,ze traci ja zostawiajac samych obroncow - oprocz nich jest jeszcze dwoch zawodnikow (Basha i drugiego numeru nie widze). Akcje wiec mozna (trzeba!) bylo przerwac znacznie wczesniej,a w kazdym razie bylo duzo czasu,by to zrobic. Takie rzeczy sa naturalne w pilce - tak,podejmujesz ryzyko nawet w srodku pola. Mam Ci pokazac JAKIKOLWIEK mecz pilki noznej ? Czy ogladales w ogole chociaz jeden ? I co to za twierdzenie,ze to,ze przebiegl z pilka jeszcze kilkanascie metrow nie ma znaczenia ? Chlopie,Ty cos piles ?
|
Nie musisz mi pokazywać żadnego meczu. Ryzyko podejmujesz zawsze tylko jak s.......isz to nie szukaj winy u innych. Plewka był inicjatorem sytuacji w której straciliśmy bramkę ale tego nie raczyłeś pokazać. Przedstawiłeś jedynie końcowy efekt jego akcji ale na jego podstawie można równie dobrze stwierdzić, że ktoś go wsadził na minę i on stracił piłkę nie przez swój błąd. Tego typu przedstawianie sytuacji to jawna MANIPULACJA.
TVN kiedyś pokazał urodziny Hitlera w środku lasu. Wszyscy uznali, że to prawda. Niestety nikt nie uwzględnił, że TVN sam zlecił to nagranie czyli nie pokazał szerszego kontekstu - co było taką samą manipulacją jaką Ty teraz serwujesz innym.
skarabeus napisał(a):

|
Mysle, ze wyar probowal tutaj uwoodnic moja teze, ze druzyna formacjami slabo sie przemieszcza. Bo gdyby formacje potrafily reagowac odpowiednio to tej kontry by po prostu nie bylo.
|
Gdyby nie strata młodego to kontry też by nie było. Gdyby Wisła nie dostała licencji też.