Wyświetl pojedynczy post
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.02.2019, 21:18
wyar napisał(a):Wyświetl post
Zaczynasz mi grac na nerwach. jak nie umiesz czytac,to naprawde darujmy sobie,bo nie chce mi sie czytac Twoich wypocin. Screen nie jest zadna manipulacja - w tym wlasnie momencie Plewka traci pilke i polemizuje z teza,ze traci ja zostawiajac samych obroncow - oprocz nich jest jeszcze dwoch zawodnikow (Basha i drugiego numeru nie widze). Akcje wiec mozna (trzeba!) bylo przerwac znacznie wczesniej,a w kazdym razie bylo duzo czasu,by to zrobic. Takie rzeczy sa naturalne w pilce - tak,podejmujesz ryzyko nawet w srodku pola. Mam Ci pokazac JAKIKOLWIEK mecz pilki noznej ? Czy ogladales w ogole chociaz jeden ? I co to za twierdzenie,ze to,ze przebiegl z pilka jeszcze kilkanascie metrow nie ma znaczenia ? Chlopie,Ty cos piles ?
Nie musisz mi pokazywać żadnego meczu. Ryzyko podejmujesz zawsze tylko jak s.......isz to nie szukaj winy u innych. Plewka był inicjatorem sytuacji w której straciliśmy bramkę ale tego nie raczyłeś pokazać. Przedstawiłeś jedynie końcowy efekt jego akcji ale na jego podstawie można równie dobrze stwierdzić, że ktoś go wsadził na minę i on stracił piłkę nie przez swój błąd. Tego typu przedstawianie sytuacji to jawna MANIPULACJA.

TVN kiedyś pokazał urodziny Hitlera w środku lasu. Wszyscy uznali, że to prawda. Niestety nikt nie uwzględnił, że TVN sam zlecił to nagranie czyli nie pokazał szerszego kontekstu - co było taką samą manipulacją jaką Ty teraz serwujesz innym.

skarabeus napisał(a):Wyświetl post
Mysle, ze wyar probowal tutaj uwoodnic moja teze, ze druzyna formacjami slabo sie przemieszcza. Bo gdyby formacje potrafily reagowac odpowiednio to tej kontry by po prostu nie bylo.
Gdyby nie strata młodego to kontry też by nie było. Gdyby Wisła nie dostała licencji też.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 13.02.2019 o godz. 21:29.
Odpowiedz cytując