Wyświetl pojedynczy post
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.02.2019, 20:18
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Poprzedni sezon (2017-18): 4 bramki (w CLJ) - żadnej z dystansu. Mam kopać jeszcze głębiej?

Jak już chcesz analizować tę sytuację to zacznij od samego początku, a nie wyciągasz screen samej straty. Największą głupotą Plewki jest to, że wdał się w drybling w momencie kiedy miał 6 partnerów przed linią piłki (nie wiem jak z Pietrzakiem, bo z kamery widać dopiero jak wraca) i za to należy mu się największa bura. To, że udało mu się przebiec z piłką jeszcze kilkanaście metrów nie ma już żadnego znaczenia. Ryzyko można podejmować ale nie w każdej sytuacji.

Mimo wszystko (żebyś mnie nie oskarżył, że jadę tylko młodego), to największe pretensje mam do Bashy, bo akurat on taką sytuację powinien przewidzieć i ewentualnie interweniować. Późniejszy jego spacer w polu karnym pozostawię bez komentarza.
Zaczynasz mi grac na nerwach. jak nie umiesz czytac,to naprawde darujmy sobie,bo nie chce mi sie czytac Twoich wypocin. Screen nie jest zadna manipulacja - w tym wlasnie momencie Plewka traci pilke i polemizuje z teza,ze traci ja zostawiajac samych obroncow - oprocz nich jest jeszcze dwoch zawodnikow (Basha i drugiego numeru nie widze). Akcje wiec mozna (trzeba!) bylo przerwac znacznie wczesniej,a w kazdym razie bylo duzo czasu,by to zrobic. Takie rzeczy sa naturalne w pilce - tak,podejmujesz ryzyko nawet w srodku pola. Mam Ci pokazac JAKIKOLWIEK mecz pilki noznej ? Czy ogladales w ogole chociaz jeden ? I co to za twierdzenie,ze to,ze przebiegl z pilka jeszcze kilkanascie metrow nie ma znaczenia ? Chlopie,Ty cos piles ?
Ostatnio edytowane przez wyar : 13.02.2019 o godz. 20:26.
You'll never know...
Odpowiedz cytując