Karherop napisał(a):

Chyba jednak za dużo czasu na to nie poswieciles skoro wystarczy wpisać na YT Patryk Plewka i wyskakują jego bramki w tym choćby bramka z dystansu w sparingu pierwszej drużyny z sierpnia 2017.
Także jeśli wymagasz konkretnych argumentów to zacznij od siebie, bo łatwiej komuś udowodnić że się nie nadaje po 1 meczu niż pracować nad danym piłkarzem 10 lat, szkolić, wprowadzać dozować obciążenia i przede wszystkim dać mu szansę .
Pojazd na PP w tym temacie uważam że co najmniej niesprawiedliwy, ale i tak róbcie co uważacie na pewno tylko pomagacie tym drużynie i Patrykowi.
|
Po pierwsze jak już coś wytykasz, to przeczytaj dokładnie moje posty. Prześledziłem informacje z TEGO sezonu (dla przypomnienia mamy sezon 2018-19).
Po drugie nigdzie nie skrytykowałem Patryka Plewki. Napisałem tylko żeby pracował, a jego potencjał ocenimy po sezonie.
Po trzecie nie mam zamiaru po nim jechać bo wierzę w tego chłopaka.
Po czwarte moja aktywność tutaj odnosi się tylko do tego co Ty piszesz w swoim poście. Czyli o ocenie tego czy ktoś się nadaje czy nie na podstawie jednego meczu. Poprosiłem użytkownika skarabeus o argumenty i w zamian zostałem uznany za "tempego". To samo pytanie zadał kolega szprotson i gość dalej unika odpowiedzi.
To, że Plewka strzelił 1,5 roku temu bramkę nic nie znaczy. Brożek ponad 10 lat temu był królem strzelców, a teraz od niego tego nie oczekuje. Nie żyjmy przeszłością tylko teraźniejszością.