Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.02.2019, 13:25
Jagul napisał(a):Wyświetl post
No faktycznie, argumenty pierwszorzędne
Gość wszedł na forum dyskusyjne i nie potrafi uargumentować swoich tez

Ja wiem tyle w tym sezonie ekstraklasy Plewka oddał jeden strzał (mecz z Górnikiem).
W CLJ nie zdobył żadnej bramki. Dodatkowo przeczytałem wszystkie relacje jakie znalazłem z meczów CLJ i nigdzie nie odnotowałem tekstów stylu "Plewka uderzył groźnie z dystansu", a odnośnie innych piłkarzy już tak.
W oparciu o to wszystko nie widzę żadnych przesłanek ku temu, że Plewka ma bardzo dobre uderzenie z dystansu tak jak Ty twierdzisz (i na dodatek nie umiesz tego uargumentować).

PS. Jak będziesz miał jakieś konkretne argumenty poza tymi, że "tak uważam" to zapraszam do dyskusji.
Bez odbioru.
Chyba jednak za dużo czasu na to nie poswieciles skoro wystarczy wpisać na YT Patryk Plewka i wyskakują jego bramki w tym choćby bramka z dystansu w sparingu pierwszej drużyny z sierpnia 2017.

Także jeśli wymagasz konkretnych argumentów to zacznij od siebie, bo łatwiej komuś udowodnić że się nie nadaje po 1 meczu niż pracować nad danym piłkarzem 10 lat, szkolić, wprowadzać dozować obciążenia i przede wszystkim dać mu szansę .

Pojazd na PP w tym temacie uważam że co najmniej niesprawiedliwy, ale i tak róbcie co uważacie na pewno tylko pomagacie tym drużynie i Patrykowi.
Odpowiedz cytując