skarabeus napisał(a):

Jagul,
a to ma Piatek, ze skoro przeszedl z ESA do Serie A to nie miala prawa tak zaistniec jak zaistnial w mysl zasady, ze Zajac nastrzelal w slabej CLJ goli a pozniej sobie nie poradzil. To jest bezdennie glupie i tyle chcialem wykazac.
Natomiast co do Plewki.
Takie sa moje oceny i nie mam potrzeby Ci tego udowadniac Za kilka miesiecy przekonamy sie czy moja ocena jego mozliwosci byla wlasciwa czy bylo to myslenie zyczeniowe.
|
nie kumam

Czemu Piątek nie miał prawa zaistnieć, skoro ostatnimi czasy wiecej jest pilkarzy ktorzy sobie po przejscie z ESA do Seria A radzą, niż takich którzy się od nich odbijają.
Ja dałem przykład Zająca, ze liczby i gra z Centralnej ligi junirów nijak się mają do gry w E-klasie. Kolejnym przykładem niech będzie moze Piotr Pierzchała.
Ale jesli uważasz ze CLJ jest super przetarciem przed e-klasa, to swietnie. Daj jakis argument inny niż "nie powiem" bo to żadna rozmowa...
Przykład : Ja z Jagulem uważamy cie za frajera. Czemu? Nie powiemy.
(Ktoś kto Cie zna, jeśli ma inne zdanie uzna nas za śmiesznych, co będzie rozsądne i sklasyfikuje nas jako "szkoda czytac bo to dziecko")
Od razu zaznacze ze zarówno ja jak i kolega Jagul, chcielibysmy by Plewka stał sie Cantoro (tak samo jak liczylismy na Strąka, Bruda, tego z pradniczanki co go ukradlismy z Huty, Ricardo Grim i innych)
ale wolimy spokojnie i z chłodną głową reagować na podniecenie i robienie z kogoś na siłe piłkarza, bo dawno takiego nie wyprodukowaliśmy. Więc jak mówisz ze chłop coś potrafi, to podeprzyj to jakiś argumentem, w innym przypadku ja mam wrażenie ze albo tak jak napisałem pisze z dzieckiem, albo z samym PP)
E: Skoro Cie nie interesuje, to w jakim celu odpisałeś? Ponoć ma chłop drybling i strzał z dystansu, miałeś udowodnić ale lepiej zmienić temat