Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.02.2019, 10:57
Mea Culpa, faktycznie Plewka stracił przy pierwszym golu. Byłem przekonany, że Kuba - nie wiem czemu. Pomyliły mi się kontry - zapadła mi w pamięć jedna, która się zawiązała po głupiej stracie Kuby, a to nie po niej padła bramka.

Co do kogoś tam piszącego, że prawie zniknęliśmy z mapy. Przecież MY TO WIEMY. Właśnie dlatego pomagaliśmy, żeby między innymi móc sobie podyskutować o piłce po meczu. Ja osobiście bardzo lubię dyskusje na forum po nim. Do tego doskonale zdaję sobie sprawę, że trzeba oceniać całe formacje, ale skoro oceniam indywidualnie i o indywidualnych graczach i ich postawie rozmawiam to dlatego, że LUBIĘ TAKĄ KONCEPCJĘ. Zamiast się czepiać można otwarcie dyskutować, albo nie dyskutować.

Dodam też, że oceny z Wisła portal to często jest konkurs celebrycki, a nie realna ocena gry.

Przykład :

Jakub Błaszczykowski 4.88
Sławomir Peszko 4.33
Mateusz Lis 4.03
Vullnet Basha 3.88
Kamil Wojtkowski 3.84
Matej Palčič 3.69
Rafał Pietrzak 3.61
Maciej Sadlok 3.54
Marko Kolar 3.49
Patryk Plewka 3.41
Marcin Wasilewski 3.31
Krzysztof Drzazga 3.26

InStat index* sklasyfikowanych piłkarzy Wisły Kraków:

277 - Krzysztof Drzazga
255 - Maciej Sadlok
249 - Rafał Pietrzak
246 - Mateusz Lis
244 - Sławomir Peszko
226 - Maciej Śliwa
224 - Matej Palčič
220 - Marcin Wasilewski
220 - Patryk Plewka
215 - Kamil Wojtkowski
213 - Marko Kolar
200 - Vullnet Basha
199 - Jakub Błaszczykowski

Ja rozumiem, że statystyki nie muszą zawsze oddawać poziomu gry, bo jest małe kłamstwo, duże kłamstwo i statystyka ale dość spore przełożenie jednak mają. Chociaż z drugiej strony dobrze, że Kuba wygrał, bo warto go napompować po tak słabym meczu przed następnym.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 13.02.2019 o godz. 11:02.
Odpowiedz cytując