Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.02.2019, 12:49
Wojownik-ABG napisał(a):Wyświetl post
Oj janusze i andrzeje ogarnijcie się bo w dupach wam się porypalo. Wy będziecie decydować co może wisieć i kto będzie doping prowadził dobre sobie. Już widzę płacz po pierwszym meczu jak się okaże że nie wiele się zmieniło. Oczerniacie WSH o sytuację w klubie, a nawet nie macie pojęcia kto za czym stoi. WSH to nie grupa 5 osób jak wam się wydaje. Wiele osób które zrobiły dużo dużo więcej dla Wisły niż wy maja teraz słuchać takich jankow co pewnie 2x na wyjeździe były. A przepraszam zapisaliscie się do socios, uratowaliscie klub. Zapewniam że osoby związane z WSH czy skwk też w tych akcjach uczestniczą. I na koniec, nigdy nie było i nie będzie demokracji na stadionie.

Powiedz mi kolego, bo nikt nie odpowiedział mi jeszcze na pytanie, co WSH zrobiło dla Wisły?
Proszę o konkret.
Nie o to, że ktoś z WSH zapisał się do socios czy ktoś z WSH wziął udział w jakiejś akcji ReymonTTa22.
Bo to świadczy tylko dobrze o socios czy ReymonTTa22

Co konkretnie WSH jako pewien ruch, zrobiło dla Wisły.

Jeśli nic, to lepiej milczcie.

Nie ma demokracji na stadionie? Bo tak sobie to wymyśliliście? Za to ma być dyktat grupki gangusów?
Liczę osobiście na to, ze nowy zarząd i ewentualnie nowy właściciel odeśle was tam gdzie wasze miejsce.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując