wolfy napisał(a):

Dobra, ale po co takie bajki? Pójdziesz na C zerwać ew. flagę? Nie, nie pójdziesz (i dobrze, bo sam byś wywoływał zadymę). Od tego ew. jest ochrona, nie masz prawa samodzielnie wymierzać "sprawiedliwości".
Jako kibic jedyne co możesz to ew. ją wybuczeć, tylko może to wyglądać jak buczenie na piłkarzy.
Nie wiem jaki sens mają takie rozważania. Przestańcie fantazjować jak wy tym sharksom flagi odbierzecie, bo to tragifarsa, pomyślcie o czymś realnym i sensownym. Własna flaga, okrzyk albo przyśpiewka przeciw sharksom - coś z jajem. Coś co nie wywoła zadymy której będziecie jedynymi (obok klubu) ofiarami.
|
Może ja nie rozumiem co piszę, albo zawieram w moich wypowiedziach jakieś ukryte dla siebie samego znaczenie - ale przecież ja nigdzie nie nawołuję do tego żeby pójść na C i zrywać flagi. Mam resztki instynktu samozachowawczego i nie zamierzam rzucać się z kamieniem... na dinozaura

Sam z resztą pisałem o tym że to ochrona powinna nie dopuścić w ogóle do tego, żeby ta flaga tam się znalazła.
Tragifarsa to jest ta postawa którą prezentujecie - jebie mnie to jaka flaga będzie wisieć. No to w takim układzie gratuluję, rekiny wyjebały na kawał pieniędzy Ciebie, Twoich braci po szalu, Twój ukochany klub, a Ty będziesz udawać że przecież nic się nie stało. Taka ot, flaga wisi, co to komu przeszkadza.
Powtarzam jeszcze raz - nikt przecież o zdrowych zmysłach nie mówi tutaj o wyciąganiu na siłę wszystkich z C, zabijaniu dopingu, wyjebaniu gniazdowego - bo to nie o to chodzi. Nie powinno być żadnych oznak tej ciemnej karty z historii klubu, żadnego WS, żadnego PDW, to kole w oczy. Spójrzcie chociaż raz szerzej, dalej niż czubek Waszego aroganckiego nosa. To pomaga, naprawdę.
TommyTSW napisał(a):

piszę jedynie że ogólna atmosfera na trybunach jest dużo ważniejsza niż to czy ktoś powiesi pdw czy WS, do poniedziałku podobne flagi będą wisiały na innych stadionach i co?wiadome że w tej sytuacji lepiej jakby nie było flagi rekinów, jak będzie co wtedy?oliwa do ognia?co będzie to się okaże za tydzień, a klepanie w klawiaturę niczego nie zmieni 
edit:
PDW wisi już w pierwszym meczu w Legnicy i nie widzę tam żadnych oddziałów
|
Ty jednak nie rozumiesz co się do Ciebie pisze. Czy w Legnicy kibice prawie doprowadzili do upadku klubu? No nie. A gdzieś indziej tak się stało? No popatrz, co za przypadek - też nie. Dlatego tam nikogo to nie mierzwi, każdy będzie miał to w dupie. U nas - mistrzowski podkład na gównoaferę i podbicie klików.