Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.02.2019, 11:30
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
mam to gdzieś, wydaje mi się że są większe problemy społeczne w życiu codziennym niż to że ktoś sobie kogoś w więzieniu pozdrawia.dla ciebie to może być śmieć, dla kogoś może to być przyjaciel, rodzina, musisz o tym pogadać z osobą która to wiesza.twój problem polega na tym że nie chcesz robić porządku z tymi co trzeba, tylko z jakimiś tam symbolami których pozbyć się nie da.
Pytanie dlaczego w przewadze do słowa "śmieć" wstawiasz słowa przyjaciel, rodzina. Kogo chcesz tak bronić?
Klub mozolnie próbuje się pozbyć z klubu osób i otoczenia przez które omal klub ostatnio nie upadł. I co w tym dziwnego?

Wisła jest obecnie na świeczniku dla nowych inwestorów i jedyne czego oczekuje to spokoju na trybunach bez propagowania swoich i interesuje - podkreślam tych, przez które klub nie upadł.

Jeśli ktoś tego nie potrafi zrozumieć, to nie wiem czy jest sens aby jawił się jako kibic klubu .

@master17

Nie mam pojęcia kto konkretnie zgarniał kasę, natomiast wiemy kto był podkładka, kto na podstawie jakiej umowy żądał pieniędzy.

Mam osobiście nadzieję że powstanie organizacja która ogarnie wyjazdy i będzie oferowała coś więcej niż "spokój na trybunach".
Odpowiedz cytując