Cytat:
|
Ale już tak na spokojnie - przyzwolenie na PDW dla śmiecia ( sorry każdy kto siedzi za mordobicia, handel itd ) jest normalne?Nikt tu nie płacze o race ani bluzgi.
|
mam to gdzieś, wydaje mi się że są większe problemy społeczne w życiu codziennym niż to że ktoś sobie kogoś w więzieniu pozdrawia.dla ciebie to może być śmieć, dla kogoś może to być przyjaciel, rodzina, musisz o tym pogadać z osobą która to wiesza.twój problem polega na tym że nie chcesz robić porządku z tymi co trzeba, tylko z jakimiś tam symbolami których pozbyć się nie da.
Cytat:
|
w sumie jakby to napisać, straszne pier...e, nie chcę bronić żadnej gównianej partii politycznej i tego syfu, ale sądy 24/h i to skandaliczne prawo wprowadził pis z ziobro na czele.
|
wolałbyś stado Ahmedów wpuszczonych przez donka?nie wątpię że byłby pionierem wpuszczania uchodźców.byłeś kiedyś np w Szwecji?żeby była jasność wszystkie partie mam w dupie.
Cytat:
|
Zachowanie policji to inna sprawa, w każdej grupie społecznej są prymitywy, tej kibicowskiej też ale nie ma co płakać że ktoś dostał po łbie będąc w złym miejscu
|
nie chodzi że dostał po łbie tylko że był z dzieckiem i na to patrzyło, kminisz?