Wyświetl pojedynczy post
petred
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2019, 14:14
Wiadome, że wjadą te flagi jakie ,,kumaci'' beda chcieli żeby wjechały i każdy rozsądny zdaje sobie sprawę że tak to się potoczy. Nie będzie to koniec świata i jakiś wyznacznik jak się niektórym wydaje. Nie zdecyduje to również czy znajdzie się chętny inwestor. Zarządzający teraz Wisłą dobrze zdają sobie sprawę z tego. Podejrzewam że będą też PDW itd. Nic z tym teraz nie da się zrobić. Nie ma ochrony której nie dało by się oszukać i coś wnieść. Przykład Legii na Jagielonii (ukrycie flag Jagi w kiblu przez firmę remontową z Warszawy długo przed meczem) Nie wiem jak UW zamierza zbierać kasę na oprawy, ale mam nadzieję że klub się nie zgodzi na jakieś puszki. Chciałbym żeby były oprawy i doping nawet coś się dorzucę (jak nie będzie opraw o rekinach i zabijaniu) ale pod warunkiem że zbiórki będą pod pełnym nadzorem klubu -w sensie, że nikt z UW czy jakiegoś nowego SKWK jak powstanie nie będzie miał styczności z kasą. Trzeba pamiętać o tym, że w SKWK i UW jest wielu dobrych ludzi z wiślackim sercem i można im dać drugą szansę. Nowe rozdanie ale i nowe surowsze reguły. Ciekawi mnie czy ktoś z UW lub SKWK próbował się skontaktować z nowym zarządem.
Odpowiedz cytując