Wyświetl pojedynczy post
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2019, 10:53
Rience napisał(a):Wyświetl post
Nie pisz głupot, po pierwsze na C chodzi dużo młodzieży których może nie stać na karnety, po drugie Fan Cluby i osiedla wciąż zbierają zapisy na karnety i nie wysłali jeszcze swoich list. Po trzecie takie wpisy jak twój dzielą, są mało godne, ignoranckie i nie szanujesz swoje braci po szalu którzy chodzą na inny sektor i wyznają inne wartości, i mogą nie podzielać twoich poglądów. Zastanów się trochę, nad tym co piszesz. Miłość do Wisły można okazywać w różnoraki sposób, niektórzy zarabiają dobrze i mogą pozwolić sobie na wydatki finansowe, i za to im szacunek, za to chodzą na Wisłę tylko raz na dwa tygodnie na mecze domowe albo są na emigracji. Niektórzy może nie mają takich finansowych możlwości ale jeżdzą na Wisłę na mecze wyjazdowe, udzielają się w Krakowie, czy fanclubach, kochają Wisłę i mają ja w serce, i życzę jej jak najlepiej. Takie wpisy jak Wisłockiego czy twój, są na prawde nie przemyślane i szkodzą.
Czekaj, czekaj to teraz już Wisłocki jest zły? Kiedy z kolegami z płetwami robicie jakiś proteścik przeciwko niszczeniu Wisły przez Wisłockiego? Dukat już szuka rac?

Dlaczego tak to jest, że brat po szalu ma działać w jedną stronę? Kurcze jak mnie wywalili z trybuny to jakoś bratem po szalu nie byłem. Nikt nie uszanował mojego prawa do wyznawania innych wartości.

Kurcze to rzeczywiście kumaci muszą strasznie mało zarabiać bo nie dość, że nie stać ich na karnet to jeszcze kasę z klubu w reklamówkach wynosili

Zrozum raz na zawsze pobicia, handel dragami, morderstwa, wyrazy solidarności z przestępcami, okradanie własnego klubu, to nie są wartość ważne dla normalnego człowieka. Wszyscy wiedzą skąd decyzja UW i kto dał zielone światło. Tak bardzo mają Wisłę w sercu, że czekają z decyzją o zakupie karnetu, aż ktoś im pozwoli. A jak kogoś nie stać naprawdę na karnet to jest baza kodów Socios. Sam się do niej dorzuciłem.

Lubisz dopingować żywiołowo, nawet przeklinać spoko, śmiało zapraszam na stadion nikt Cię z niego za to nie wyrzuci. Tylko powstrzymaj się z wyrażaniem miłości do przestępców i złodziei przez, których cała ta wielka ściepa musiała mieć miejsce.

Otoczka w okół klubu jest teraz mega pozytywna, ale jeden głupi wyskok, jedna durna flaga może dużo popsuć. Jeśli naprawdę Wam tak zależy na Wiśle doskonale wiecie co powinniście zrobić i jak się zachować.

Wiśle szkodzą tacy ludzie jak Ty, próbujący zaciemnić obraz sytuacji i zamazać, kto stoi za degrengoladą w klubie. Wypowiedź Wisłockiego mnie zaskoczyła wielki plus dla niego, że jest tak odważny i nie podkulił ogona.

Jestem spokojny, że na C znajdzie się wielu prawdziwych kibiców, którzy zamiast frazesów i wycierania sobie gębą Wisły będą chcieli pomagać i dopingować, niech po prostu decyzyjne i kumate ortaliony nie przeszkadzają.

Ktoś wie czy nie jest problemem, dla PZPN(przepisy), że właściciel na papierze nie ma kontroli nad klubem + osobą zarządzającą w klubie jest piłkarz. Czy przepisy w ogóle nie zakładają takiej sytuacji?
Ostatnio edytowane przez Ajax : 07.02.2019 o godz. 11:23.
Odpowiedz cytując