Wyświetl pojedynczy post
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2019, 10:21
heoij napisał(a):Wyświetl post
Prezes Wisłocki i ja dzielimy Wisłę i nie szanujemy braci po szalu? Raczej nie, tylko stwierdzamy fakty, które mają swoje odzwierciedlenie w obecnej sprzedaży. Mówisz, że na sektor C chodzi dużo młodzieży ok, zgadzam się z tym, ale wiesz ile kosztuje karnet ulgowy do 26 roku życia na sektor C?

135 zł, także nie mów mi, że w dzisiejszych czasach jest to duża suma, nawet z kieszonkowego można sobie spokojnie odłożyć jeżeli ktoś nie pracuje. Co do zapisów to niektóre FC obudziły się dopiero niedawno, także tego... Według mnie problem nie leży chyba w możliwościach finansowych. Jak na razie tych którzy najbardziej krzyczą jest najmniej na stadionie. Czyny. Nie słowa.

Dlatego podpisuję się pod tym wywiadem Wisłockiego i nadal nie zmieniam zdania w tej kwestii.
Ale czy ty czlowieku nie widzisz ze grono ludzi pojebalo sektor X z wiadomych względow i chodzi na inne trybuny teraz?
Przypisywanie ludzi do sektorów względem ich stosunku do WSH to czystej wody debilizm. Wiec skończ ta idiotyczna propagande która ma wywrzec wrażenie że ludzie z młyna maja w dupie Wisle bo tam karnetu nie kupili lub solidaryzuja sie z WSH. Nie kupili prawdopodobnie w wiekszosci bo albo kupili na inny sektor albo na Wisle nie chodzą już z wiadomych względów od dawna.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując